Lediga Tjänster

Finns det ingen ledig tjänst just nu, eller har du egenskaper som vi ännu inte vet att vi saknar? 
På Jakobssons Möbler är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med positiva, driftiga människor som delar vår passion 
för inredning. Har du kunskaper som du tror intresserar oss – hör av dig till info@jakobssonsmobler.se 
Eftersom vi i perioder får många ansökningar kan vi inte lova att vi tar kontakt med dig personligen, 
utan återkommer om vi har en plats att erbjuda.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Kökssäljare

Kökssäljare på heltid

Du kommer tillsammans med ytterligare 2 kollegor driva, bemanna och utveckla vår köksavdelning. Vi säljer Ballingslövs kök vilket vi är stolta över. Det står för formstarka kvalitetskök att trivas länge i. Ballingslöv strävar också efter att skapa framtida designklassiker som driver produktutveckling och utmanar normer. Om det är saker som triggar dig som säljare och med ditt engagemang för uppgiften – då kan det vara dig vi söker!

Du kommer som säljare hos oss att både sälja kök genom att kunderna kommer till vår fina butik, eller att du gör ett bokat hembesök, för att där på plats diskutera kundens nya kök och dess upplägg.

Vi vänder oss framförallt till privatkunder idag, din framgång kommer mycket att hänga på att du har förmågan att få ett stort förtroende hos våra kunder.

Vi tycker om känslan av frihet under ansvar, du lägger själv till viss del upp dina dagar gällande hemkonsultationer alternativt dagar i butiken, och kommer att arbeta i en ”rit-programvara ” för att visualisera det du och kunderna har diskuterat. Du kommer att följa affären från det första besöket hos er till dess att allt är klart och kunden tar sitt kök i bruk.

Jakobssons Möbler är ett familjeföretag, där vi alla hjälps åt när det behövs.

Här får du möjlighet att jobba med härliga arbetskamrater i en inspirerande och omväxlande miljö. Du blir en del av ett team på 15 personer och kommer att ha många kontaktytor med arbetskompisar, kunder och samarbetspartner.  

Vem är du?

Du som person tycker om att driva affären till avslut och tycker om att göra kunderna både nöjda och ibland kanske även lite överraskade.

Du har kanske sedan tidigare arbetat som kökssäljare. Alternativt har du sålt andra kvalitetsprodukter till konsumenter. Framförallt vill vi att du ser köket som en del av husets totala möblemang. Du ska ha ett genuint intresse och känsla för färg och form, du ska vara intresserad av att ha koll på trender.

Vi förutsätter att du tycker om att möta kunder, nätverka och se långsiktigt på din roll hos oss. Du kommer att få produktutbildning hos Ballingslöv, möjlighet att vara med och utveckla vår köksavdelning. 

Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil.
Arbetstid, heltid inkl vissa helger.

Om du är intresserad så skicka in en ansökan till oss snarast, urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Adress för ansöka och kontaktinfo finns nedan

Omfattning av tjänst                 100%

Önskat tillträde                        19-10-01

Sista ansökningsdag               19-09-15

Kontaktperson                          Richard Jakobsson

Kontakt telefon                         0708-54 78 02

Kontakt/ansökan mail             richard@jakobssonsmobler.se